Bläckpatroner.com
11Dec/120

Ritmallar är lätt att skriva ut i hemmet

Av admin

Så länge jag minns så har barn älskat att fylla i bilder av sina favoritdjur eller seriehjältar. En av de vanligaste julklapparna när jag var barn var att få ett ritblock fyllt med ritmallar. Idag är det lättare att leta upp snygga ritmallar på internet med just de figurer som dina barn älskar. Ritmallar.net är en sajt som samlar massor av olika ritmallar som till exempel Disneyfigurer, djur, bilar och flyg. Vi rekommendera att fylla skrivaren med kompatibla bläckpatroner då det går åt en del bläck om man skriver ut mycket.

16Nov/114

Skriver din Epson skrivare ut halva sidor?

Av Jonas

Detta är ett problem som supporten på Patroner.se blir kontaktad om ibland och kunderna har sliter sitt hår i förtvivlan och många gånger funderar kunden på att byta skrivare. Att skrivaren endast skriver ut halva sidor beror oftast på användandet av hålat papper. Användaren gör inget fel utan det är skrivarens sensor som felaktigt tror att pappret är slut i skrivaren när den känner av första hålet.

Lösning
Det enklaste är självklart att byta till ohålat papper eller vända så att hålen kommer åt andra hållet och det kan vara ett bra sätt att testa att det verkligen är det som är problemet. För att få skrivaren att fungera med hålat papper måste man göra ändringar i skrivaren drivrutin. Du gör detta genom att under skrivarens Utskriftsinställningar/Utskriftsformat lägga till en bock i Rotera 180° under Fler alternativ. Om det fortfarande inte fungerar efter att du har bytt till ohålat papper så kan det vara att pappret inte matas in rakt. Använd styrskenan som kan vara grå på ovansidan av skrivaren så att pappret matas in rakt.

Taggad med: , 4 Comments