Bläckpatroner.com
10Jan/120

Epson lanserar tre nya bläckstråleskrivare som är perfekta för småföretagen

Av Jonas


Alla tre skrivarna är s.k multifunktionskrivare (utskrifter, scanning, kopiering och fax). Enligt Epson är de utformade för att mindre företag ska kunna spara pengar och tid med bra utskriftskvalitet. De tre modellerna är Epson Stylus Office BX305FW Plus, BX630FW och BX935FWD. Alla modellerna har utmärkt utskriftshastighet, vilket ofta är en nackdel med bläckstråleskrivare, och enligt Epson är det möjligt att spara upp till 50 procent på kostnaden per sida jämfört med konkurrerande laserskrivare. De använder separata bläckpatroner för olika färger så endast den färg som är slut behöver bytas. De är ENERGY STAR certifierade vilket är tacksamt när elräkningen dimper ner.
Pressmeddelande från Epson

27Dec/110

Epson fotoskrivare prisad

Av Jonas

Fotoskrivaren Epson Stylus Photo R3000
Fotoskrivaren Epson Stylus Photo R3000 fick i december utmärkelsen "European Printer 2011-2012". Utmärkelsen delas ut av European Imaging and Sound Association (EISA). Vi på Patroner.se gillar Epson skrivare och rekommenderar ofta Epson för speciellt fotofantaster. Skrivaren har hög tillgänglighet, kvalitén i utskrifterna är mycket bra och priset per utskrift är låg. Epson Stylus Photo R3000 är en fotoskrivare för A3 format. Skrivarens bläckpatroner (25,9 ml) är av hög kapacitet och matningen av konstpapper är förbättrad. Färgdisplayen på 2,5 tum hjälper till  för matning och hålla koll på bläcknivåerna. Pressrelease från Epson

16Nov/114

Skriver din Epson skrivare ut halva sidor?

Av Jonas

Detta är ett problem som supporten på Patroner.se blir kontaktad om ibland och kunderna har sliter sitt hår i förtvivlan och många gånger funderar kunden på att byta skrivare. Att skrivaren endast skriver ut halva sidor beror oftast på användandet av hålat papper. Användaren gör inget fel utan det är skrivarens sensor som felaktigt tror att pappret är slut i skrivaren när den känner av första hålet.

Lösning
Det enklaste är självklart att byta till ohålat papper eller vända så att hålen kommer åt andra hållet och det kan vara ett bra sätt att testa att det verkligen är det som är problemet. För att få skrivaren att fungera med hålat papper måste man göra ändringar i skrivaren drivrutin. Du gör detta genom att under skrivarens Utskriftsinställningar/Utskriftsformat lägga till en bock i Rotera 180° under Fler alternativ. Om det fortfarande inte fungerar efter att du har bytt till ohålat papper så kan det vara att pappret inte matas in rakt. Använd styrskenan som kan vara grå på ovansidan av skrivaren så att pappret matas in rakt.

Taggad med: , 4 Comments