Bläckpatroner.com
25Sep/122

Felmeddelande gällande Canon skrivhuvud

Av Jonas

Canon pixma MG5150Har du fått ett felmeddelande som gäller Canonskrivare med separata bläckpatroner som Canon Pixma, MPC och de flesta andra Canon bläckstråleskrivare så kan en lösning vara att installera om skrivhuvudet.

 

 

 

  • Starta skrivaren och montera ur alla bläckpatroner.
  • Fäll upp vipparmen (grå) och ta ur skrivhuvudet.
  • Kolla att ingen smuts finns på kontaktytorna. Rengör vid behov
  • Montera tillbaka skrivhuvudet och fäll ner vipparmen
  • Monterat tillbaka bläckpatronerna från vänster till höger och stäng sedan locket

Förhoppningsvis har nu detta löst ditt problem

Jonas Lindblom

17Jan/120

Översvämning ger brist på fotopapper

Av Jonas

Canon FotopapperÖversvämningarna som drabbade Thailand och huvudstaden Bangkok har skapat en brist på fotopapper.
Mest uppmärksammat har bristen på hårddiskar blivit efter översvämningarna då flera av de stora tillverkarna som Seagate, Western Digital Corp och Toshiba har tillverkning i Thailand. Bristen på hårddiskar har även påverkat PC försäljningen.

Vad vi Patroner.se har fått besked om är att det även råder brist på fotopapper efter översvämningen. Canon rapporterade i december att deras produktion av kameror hade påverkats. Det verkar även vara så att deras produktion av fotopapper har påverkats för Patroner.se har fått besked om att leveranser tidigast kan påbörjas i mars. Canon som tvingades stänga produktionen i två fabriker i Thailand och överväger att flytta sin till bläckstråletillverkning till Vietnam. Fabrikerna i Thailand producerade bläckstråleskrivare, scanners, tillbehör till bläckstråleskrivare och fotopapper för bläckskrivare. Begränsad tillverkning började i januari och sent i februari förutspår Canon att all produktion ska vara igång igen. Länk till Canon meddelande till sina kunder Canon fotopapper på Patroner.se