Bläckpatroner.com

Om oss

Patroner.se – allt till din skrivare!

Vi som står bakom Bläckpatroner.com är medarbetare på Patroner.se. Vi arbetar med att samla tips och råd kring skrivare här på Bläckpatroner.com. Patroner.se lanserades redan 1996 på Internet och vi har under alla dessa år samlat på oss en expertis som vi gärna vill dela med oss till besökare. Vi har en kunnig support som varje dag tar emot samtal som handlar om problem och frågor som till exempel varför skriver min skrivare ut bara halva sidor? Jag får inte in bläckpatronen i facket, vad kan jag göra?

Bläckpatroner.com fungerar som en FAQ där vi kan hänvisa kunder som ställer frågor via mail eller som söker på internet efter lösningar på sina problem. Vi är flera som skriver och vi har olika typer kompetens. Vi kommer även samla intressant fakta och nyheter från branschen.

Lite om företaget Patroner.se
Vad gör oss unika? Vi är experter på skrivartillbehör. Patroner.se har ett fullsortiment på bläckpatroner, lasertoner, toner till skrivare, faxar och kopiatorer och fotopapper. Vårt produktsortiment. Vi har ett brett utbud av original och kompatibla bläckpatroner till alla stora märken som HP, Epson, Canon, Brother, Samsung, Dell, Lexmark och andra. Vi har samma breda sortiment av toner (tonerkassetter) för laserskrivare. Vi säljer även fotopapper från alla stora leverantörer. Vi har olika typer av tillbehör som minneskort, kablar och viss mjukvara.

Länkar:
SvenskaSajter.com - Den ständigt växande länkkatalogen
PUM - Länkkatalog
Butiksguide - E handel, webbutiker
Lanksida.se
TV-tablå
Addlink.se